KAJSENBORG
 

Sire:
Schildknecht Elvis

 

Schildknecht Elvis x Kajsenborg's Up Where We Belong

Kajsenborg's Edward Scissorhands
 

Kajsenborg's Nick Of Time
 

Ziggi efter hans første trim, næsten 7 måneder gammel!

Kajsenborg's Jack Sparrow
 

Hej Tenna og Helle!
 

Vi ville lige sende jer en lille hilsen og et par billeder af Milo som efterhånden er ved at være stor ;-)
 

Han stortrives i byen og er faldet rigtig godt til. Han har lige fra starten sovet i sit bur hele natten uden problemer, hvilket er rigtig skønt!  Om tirsdagen går vi til hvalpmotivation hos en dyrelæge hvor han får leget rigtig meget med forskellige hvalpe og lære andre nyttige ting. Derudover kommer han i søndermarken 1-2 timer hver dag, hvor vi leger med endnu flere forskellige hunde i alle aldre og størrelser. Der er utroligt mange andre Russels der hvor vi lufter ham og det er tydeligt at se e godt vd de er af samme race! Det er virkelig dejligt at se hvor glad han er når han er sammen med andre hunde og selvtilliden fejle bestemt ingenting ;-)
 

Han er et ENORMT stort puttehoved og elsker at falde i søvn oven på os i sofaen, og han er jo ikke til at står for! Han er også super kvik og har allerede lært flere tricks men vigtigst af alt kommer han når vi er ude og gå, også selv om han er igang med en god leg ;-) Vi har gået til hvalpemotivation siden ugen vi fik ham og dyrelægen siger ofte til os at han har det bedste sprog hun længe har set, og den ros skal i jo også have, da det er et stort arbejde fra jeres side også :-) Han er også bare en rigtig stjerne til at være alene hjemme og han er næsten ved at være stueren, så alt er bare lige som det skal være :-)
 

Vi fik hvalpepakken med posten her sidste uge og det legetøj i sendte ham tidligere er bare det allerbedste syntes han :-) Han er en super dejlig hvalp og vi er SÅ glade for ham. I ved jo selv af alle mennesker hvor dejligt det er at have dem omkring sig :-)
 

Hvis i er interesserede i at se ham igen  vil vi meget gerne tage en tur ned til jer med ham, så han kan hilse :)

Vi håber i vil nyde billederne og se hvor meget han er vokset :-)
 

Mange hundehilsener

Michael Louise og Milo

Kajsenborg's Alice in Wonderland
 

En 'lille' hilsen fra Mester og Betina!


Kære Helle og Tenna,

Her får I en lille hilsen fra Københavns sydhavn, hvor lille Mester jo nu har boet i lidt over en uge.
Det går bare rigtig godt! Jeg er så glad for hende, og hun er bare den skønneste hund, jeg kan tænke mig! Vi går så godt i spænd sammen, og jeg tror ganske enkelt ikke, at man kunne have lavet et bedre match mellem hun og herre.
Hun er sjov og legesyg, men også ufattelig klog og lærenem! Hun sover stort set igennem hver nat, og vækker mig de få gange, hun vil ud og tisse. Renelighed, havde hun kun efter en 3-4 dage allerede forstået princippet i.

Hun følger mig over alt, hun er med på arbejde, på besøg hos veninder, på universitetet, ja selv i kirke har hun været en enkelt gang. Jeg siger jer, der blev spurtet op ad kirkegulvet, da jeg kastede en tennisbold! hihi Men ellers så tøffer hun så sødt med og er sådan en god hund.
Hver nat ligger vi arm i arm i sengen, og vi nyder begge to at have en sove-kammerart.
Jeg havde købt alskens hundesenge, kasser osv. som hun kunne sove og blive transporteret i. Men Mester har selv valg, og har kastet sin kærlighed på min sportstaske! Så den sover hun i, sidder i når vi cykler eller ligger i, når vi er på universitetet.

I søndags var vi til hvalpetræning for første gang, og det nød hun. Hun fik rigtigt moslet med de andre hvalpe!Vi bruger megen tid i naturen og jeg ved snart ikke om det er hende eller jeg, der er mest glad for at have fået en makker, at gå lange ture med.
Vi har både været på strand og i skov, og megen af tiden løber hun løs eller i en lang line. Så det var blot en hilsen her fra :)
 

Dam:
Kajsenborg's Up Where We Belong

Kennel Kajsenborg v/ Tenna Grenaae, cvr-nr. 33021178. Copyrights
Lav din egen hjemmeside med mono.net